Poison











Onsdag

Vaknade arg som ett bi. Pappa väckte mig i morses när han tog mina fönster. Varför så bråttom nu efter 7 år!!! hmm... Sedan satte jag igång att baka. Lyckades baka chokladmuffins, bullar, brownies, en kaka med choklad och nötter och skärda kakor med choklad :). Tycker jag var riktigt duktig faktiskt! Bara typ två vekor till jag får äta dem med :P.

Ha det bäst!





Since You've Been Gone

Grymt bra låt :)







Tisdag

Mycket kort inlägg... Vet inte riktigt vad jag har haft för mig idag, men det har gått jättesnabbt iaf. Jo, jag har varit hos optikern, och min syn har försämrats skitmycket. Så nu går väll 2000 på nya glasögon... Skit, skit, skit!

Haft en bra dag?




I Wanna Rock

Lite musik såhär en gråmulen måndag.




Måndag

Gick upp för att se Wildfire på kanal 5. Åt rostat bröd och jordgubbar, mums! Nu ska jag gå och duscha och så kommer älsklings Bea hit :)




My best friends girl

Filmen handlar om svinet Tank som pojkvänner hyr in för att få den själva att verka som drömmar. Tanks bästa kompis hyr en dag in Tank för att dejta hans flickvän Alexis, men det visar sig att Alexis tänder på svin. Med Dane Cook, Kate Hudson och Jason Biggs.






Dream Evil


Söndag

kl är halv tre och har i stort sett inte gjort något än. Bara varit hos Vonis och mormor en liten snabbis. Om en stund kommer våra grannar över och grillar och annars ska jag inte göra något vettigt alls idag. Bara mysa framför Greek och sedan blir det nog Twiligt ikväll. Vad har ni för er då?



Lördag

Vaknade 12.00 exakt. Min familj hade övergett mig men det passade mig perfekt. Satte mig vid tv:n men det var inget värt att kolla på. Sys hade lämnat förtrollad i dvd:n så tryckte bara på play och sedan var man sysselsatt typ 1,5 h. Bestämde mig för att verkligen ta tag i mitt fotoalbum, men mamma, pappa, faster, L-G, sys och Lisa kom allesammans hem vilket gjorde det omöjligt. Åt snitzel, färskpotatis, sås och kantareller och sedan jordgubbar. Sedan stack jag till stallet och fixade pållarna. Hem igen och sov en liten  stund... Sedan har jag varit barnvakt hela kvällen. Och nu ska jag sova. Natti :)




Fredag

Gårdagen blev inte som planerad. Matilda och Bea kom hit men vi kom fram till att ingen av oss hade lust att åka in till stan. Istället åkte vi till affären och köpte rökt lax, rostbiff, brieost, barkis mm. och så hyrde vi en film, Zack and Miri making a porno. Ingen film som direkt behöver ses. Skitmysig kväll tjejer! :)

Idag åkte jag, sys och Elin till Brunte och fixade honom och Maja. Sedan blev det hem och fixa sig och så åkte jag och sys till stan. Shoppade lite och så såg vi Harry Potter och halvblodsprinsen. Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan sova. Sov sött






Torsdag

Vaknade, åkte till mormor och passade tjejerna, åkte till stallet och fixade hästarna, åkte till mormor och åt, tbx till stallet... skyndade mig hem för att duscha. Bea och Matilda här. Har åkt inlines. Ska sminka mig. Nu ska jag snart åka på torsdagskväll. Ska bara titta på How to look good naked. Ha det bäst!



Idag är jag kär i...

... Pär Lernström. Min kompis Bea såg honom igår och hon må tycka att han är ful, men det tycker inte jag!. Ok, han är inte världens superhetastesnygging men FUL det är han knappast! Jag skulle inte ha ngt emot honom :P






Onsdag

Efter att jag vaknat åkte jag till mormor då mina småkusiner var där. Vilma var med i stallet och när vi kom tillbaka till mormor så testade Vilma och Selma att åka med mig och Matilda på mopederna (min syster fick börja köra idag!:)). Sedan blev det ett dopp i abbesjö och resten av dagen har jag tittat på TV. Imorgon ska jag vara barnvakt och åka på torsdagskväll. Det är Tomas DiLeva som spelar så chansen att vi skulle vara vid scenen är ganska liten. Om vi är där är det säkert bara för att kasta tomater (vilket inte skulle vara första gången det hände honom). Nu ska jag iaf svara på lite kommentarer och sedan blir det sängen. God Natt!!




Idag är jag kär i...

... både Alexander Rybak och vår egen prins Carl Philip. Alexanders ögon kan man bara drunkna i och prinsen är ju typ en svensk Orlando Bloom.












Tisdag

Vaknade vid halv tio. Började plocka undan saker från golvet i mitt rum så att det skulle bli möjligt att dammsuga. Plockade undan i garderoben och byrån och lade in nyttvättade kläder. Dammade. Städade badrummet. Tittade på TV. Försökte åka till stallet men fick punka, så fick putta hem moppen för att ta den andra. Kom tillslut till stallet och var där en stund. Åkte till mormor, men hon var inte hemma. Åkte hem och min syster fixade lite i mitt hår och så såg jag allsång på skansen. Typ första gången jag ser det detta året, men Alexander Rybak var ju med. Vilka ögon!! Tittade på Kronprinsessan Viktorias födelsedagsfirande, mest för att se om min kompis hamnade i bild, vilket hon gjorde flera gånger... Nu tänker jag sova så jag orkar upp imorgon, men ligger antagligen och läser ett bra tag först. Läser en jättebra bok som heter Callgirl på Manhattan. En liten recension kommer när den är färdigläst. Sov sött!



Måndag

Min första riktiga slödag denna sommar. Vaknade vid tio och läste lite, tittade på tv halva dagen och åkte sedan till stallet. Det var väll i stort sett allt. Älskar sommaren! Älskar regniga slödagar!




Greek

Är en amerikansk tv-serie som utspelar sig på Cyprus-Rhodes University i Ohio. De flesta personerna är medlämmar i studentföreningarna; Zeta Beta Zeta - ZBZ, Omega Chi Delta - ΩΧΔ och Kappa Tau Gamma - ΚΤΓ.

Serien handlar om Rusty Cartwright. Han börjar på samma collage som sin syster Casey som är medläm i ZBZ men ingen vet ens att hon hade en bror. Rusty går med i Kappa Tau. Andra karaktärer är Evan (Caseys ex som hon är tillsammans med i början av serien), Cappie (Caseys ex), Rebecka Logan (tsm med Cappie och Caseys "fiende"), Calvin (vän med Rusty), Ashleigh (Caseys bästa kompis), Dale (Rustys trumskompis), Frannie Morgan m.fl.



Skådespelare; B.la. Jacob Zachar, Spencer Grammer, Scott Foster, Jake McDorman, Dilshad Vadsaria, Paul James, Amber Stevens, Clark Duke, Tiffany Dupont, Aaron Hill m.fl.






Beatrice 18 år!!

Idag blir min kompis Bea 18 år! Grattis gumman :).

Var hemma hos henne igår och firade henne. Av mig, Matilda och Amanda fick hon ett halsband, en kaktus (gurkplanta), två kg kola-svampar... Hos henne åt vi världens godaste tacopaj, spelade spel (bla. twister) och hade jättemysigt.




Idag Söndag så har jag varit skittrött och jätteillamående, men det börjar gå över nu. Lyckades ta mig till stallet och nu tittar jag på tv. Ses!!


Lördag

Vaknade vid 9 och cyklade till stallet. Var hos min älskade Vonis, men den jäkla hästen bet mig! Grrr... Men älskar dig ändå. Nu ska jag fixa iordning lite och duscha, och så blir det Beas 18-års fest ikväll :). Hoppas ni har det bra. Skriver igen tidigast imorgon antagligen :)


Melody Club

Var som sagt och såg Melody Club igår. Har inte direkt lyssnat på dem innan. Eller, man känner igen deras låtar men har aldrig kunna placera dem.


 

...andra bra låtar;
Electric
Palace Station
Destony Calling
Baby
Covergirl


Fredag

Äntligen Fredag!! Har jobbat färdigt på kyrkan nu skönt men ändå tråkigt. Kommer sakna dem jättemycket. Är så underbara människor, allihopa (typ :)). Men kommer inte sakna att skura toaletter, rensa ogräs i spöregn eller städa bårhus. Nu ska jag bara ta det lugnt och göra sådanna saker jag tycker är roliga. Och så ska Vonis bli ordentligt bortskämd :)






God Natt

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Näst sista dagen för i år iallafall. Jippie! Sedan blir det torsdagskväll och typ Melody Club. Sov Gott :)


King of Pop

Min absoluta favorit av MJs låtar är definitivt Billie Jean. Men alltså, vilka MOVES! 
(visste ni föresten att MJ uppges ha haft flickvän?)




Onsdag

Ganska tråkig dag men den tredje sista på jobbet innan jag är ledig! Dessutom mindre än en månad till jag blir 18 och till vi ska åka till Åsa :)

Har egentligen inget roligt att berätta. Det enda som kanske kan vara av intresse är att jag läste i IFORM att pessimister har 19% större risk att dö inom 30 år "för tidigt". Kanske får börja bli lite mer positiv. Positiva personer hade dessutom bara 50% risk jämnfört med personer med negativ inställning att drabbas av hjärt- kjälsjukdomar. Det ni!!





Sweet Dreams

Nu går iaf jag och lägger mig (hur tidigt det än må vara). Ska upp och jobba imorgon igen och sov väll omkring fem timmar i natt så nu börjar det bli svårt att hålla ögonen öppna. Ska bara få bort alla plåster först (satt barnvakt och K hade fått Hello Kitty plåster av ett av sin pappas fans från Japan, på ngt vis lyckades en del av dem hamna på mig). Sov gott :)


Grattis till EU-moped Sys!

Idag lyckades min syster få EU-moped körkort (får dock inte köra än). Hade enbart tre fel så det var duktigt! Grattis Sys :)


Bilder från Elfsborg-ÖIS

 
Uppvärmning



Guliganerna


Redy... go!


Anders Svensson


Ishizaki


Så hade man matchat GUL-SVART (helt omedvetet)




Good Luck Chuck

Såg en film i helgen som jag inte skrivit om men som skulle kunna bli sedd i det dåliga vädret i alla fall jag har nu. Good Luck Chuck handlar om Charlie Logan som blivit "dömnd till att rumla runt i sänghalmen med nya, vackra kvinnor varje natt". När han väl haft sex med någon kommer hon hitta en man att gifta sig med. När han träffar Cam upplever han baksidan av förbannelsen. Han måste hålla sig ifrån Cam för att få behålla henne. Med Jessica Alba och Dane Cook.

Filmen är definitivt ingen "must be seen-movie", men underhållande.




Tisdag

Jobbat hela dagen. Har gått fruktansvärt långsamt men ändå varit roligt. Har skadat mig i ljumsken så det har varit ganska svårt att jobba, men nu är det bara tre dagar kvar!! Tråkigt att inte träffa de andra, men så jäkla skönt med sommarlov. Nu ska jag snart iväg och jobba igen (barnvakt), men det blir bara några timmar.


Elfsborg-ÖIS

Är egentligen inte intresserad av sport nästan alls (enligt mig är speciellt fotboll meningslöst och ont då fotboll t.o.m. startat krig...), så när jag fick erbjudandet om två biljetter till Elfsborg-ÖIS tackade jag nej. När jag kom hem fick jag skäll av pappa. Fick snällt gå och ringa runt bland arbetskompisarna för att se vem som hade biljetterna och om de var lediga, vilket de var. Åkte hem till Daniel som skrattade lätt åt mig... Sedan åkte jag och pappa till Borås. Pappa ångrade nog att han tog mig med, då jag som sagt inte är så insatt i fotboll och "hela tiden" frågade varför de blåste. Men sådant får man tåla. Hade helt ärligt skitkul och träffade/såg en massa känningar. SJÄLVKLART VANN ELFSBORG!! Det är det enda viktiga! Bilderna kommer imorgon. Sov sött :)

//Emsan


1-0 Ishizaki
2-0 Keene
3-0 Bajrami
3-0!!!





Söndag

Vaknade efter att ha sovit i 11 timmar. Men var fortfarande trött. Gick upp och började med att äta lunch (pappas faster var på besök). Försökte få tag på en kompis. Började må pyton och gick och lade mig igen. Antar att det är den tiden på månaden nu. Sov. Tittade på Saturday Night Fever. Åt hemmagjord jordgubbskräm. Tittade på Greek. Åkte till "lille sand" och badade. Duschade. Ska sova. Varför blir vissa dar såhär?

En förtjusande man

Av Marian Keyes. Handlar om fyra kvinnor som alla har något gemensamt. Man följer deras separata liv tills de sammanfaller. Boken innehåller det mesta; kärlek, vänner, familjer, våld... Definitivt värd att läsa om man är intresserad av chicklit. Den är dock på över 700 sidor, jobbigt att ta sig igenom, men egentligen jobbigare atthålla upp, svintung.



The Proposal

Var igår på bio med Bea. Såg filmen The Proposal med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. Bullock spelar en krävande chef och Ryan hennes assistent. Eftersom hennes uppheållstillstånd i USA gått ut ska hon bli tillbakaskickad till Kanada, men hon tvingar sin assistent att gifta sig med henne. Riktiga känslor uppstår, bla. bla. bla. Innehåll som i de flesta romantiska komedierna, men väldigt underhållande. Värd att se!!


Sommarlov

har nu gått några veckor på sommarlovet, och jag har inte skrivit en enda gång!! Det är riktigt dåligt faktiskt. Men (det kommer alltid ett "men") har varit upptagen. Jobbat och varit i stugan (bredbandslöst) så har inte riktigt haft chansen. Men när jag jobbat färdigt ska det bli ändring (åtmindstonde om det är dåligt väder).


RSS 2.0