Hejsan

Imorgon åker jag till "Casa di abel" och är borta tills på måndag. Ska gå på marknad, kanske rida lite och bara ta det lugnt. Underbart! Fast självklart kommer en del läxor få följa med...

Patrick Swayze död

En av huvudrollsinnehavarna i den klassiska filmen Dirty Dancing är död. Han dog av cancer i bukspottskörteln som han kämpat mot sedan förra året.

I Dirty Dancing spelar han dansläraren Johnny Castle (han är även dansläraren i dirty dancing 2). Har ni inte sett filmen, rekomenderar jag den starkt! En modern klassiker :)


Fredag

Är så fruktansvärt arg, eller snarare besviken, på att jag fortfarande är sjuk och därmed inte kan vara med på marknaden i helgen med smyckena. Så jäkla tråkigt! Får ta det lugn i helgen nu då så jag är frisk nästa vecka så jag inte missar så mycket då i skolan... Fatta vad jag måste ligga efter!

Något roligt iaf är att jag på torsdag ska åka till "casa di abel"!!! Älska, älska, älska. Familjen, Alex och Familjen Björell ska med så det blir kul! Och marten' och så :).

Nu ska jag fortsätta med mina smycken. Fatta vad jag tycker jag varit duktig med hemsidan för smyckena. Den är iof inte uppdaterad eller så, men titta gärna in lite :P.

Ha det bäst!


Sammanfattning av veckan

Denna helgen firade vi Mandis. Förfest hemma hos henne och sedan krogen. Jättemysigt även om stället var något sunkigt.

Denna veckan var jag i skolan i måndags men kände mig inte riktigt bra. I tisdags mådde jag så dåligt att jag knappt inte kunde gå och kunde inte äta. Sov bara hela dagen. Igår var det lite bättre, då klarade jag att gå från soffan till köket ganska bra, men halsen gjorde för ont för att jag skulle kunna äta. Så sammanfattningsvis har jag de senaste tre dagarna bara fått i mig ljummet te, äppeljuice och proviva fruktdyck. Börjar känna mig hungrig men kan inte äta pga av halsen som iof blivit bättre. Har en jättejobbig hosta, är snuvig och har fruktansvärt ont i kroppen. Mamma tror att jag ev har fått "grisen", men vi vet inte säkert. idag kan jag åtmindstone klara av att skriva på datorn och så vilket jag har haft problem med innan då fingrarna kändes avdomnade. Tyvärr missar jag marknaden jag skulle varit med på i helgen med smyckena, men det är som det är. Hoppas bara att jag klarar att gå till skolan nästa vecka, men det ska nog gå bra. Vågar inte tänka på vad jag missat denna vecka. Nu måste jag nog sova en stund till.




RSS 2.0